Toggle

DB9 GT

De Aston Martin DB9 GT is de meest elegante expressie van een sportieve Grand Tourer, met een DNA dat terugverwijst naar de iconische DB GT-modellen die hem voorafgingen.

Kenmerken

VOORSTELLING VAN DE DB9 GT

Met zijn hogere vermogen en subtiele nieuwe accenten om zijn befaamde, verleidelijke stijl kracht bij te zetten, is de DB9 GT de ultieme belichaming van een onberispelijke vormgeving en uitzonderlijke functionaliteit, het kloppende hart van Aston Martin. 

ONMISKENBAAR ASTON MARTIN

Intrinsiek begerenswaardig en toch bijzonder discreet: zijn prachtig gebeitelde vorm verwijst slechts met subtiele details naar de machtige, 540 pk sterke 6,0-liter V12-motor in het vooronder.

OPWINDEND TEMPO, MOEITELOZE GRATIE

Fabelachtiger dan ooit tevoren: de DB9 GT tilt de al meeslepende mix van levendige sportwagenprestaties en een elegante GT-lijn naar een nog hoger niveau. Hij werd ontworpen met passie, vervaardigd met een minutieuze aandacht voor details en blijft trouw aan het erfgoed van zijn voorgangers. Dit is de ultieme incarnatie van Aston Martins iconische sportwagen.

DE ULTIEME EXPRESSIE

Met zijn luxueuze lederen zetels met gegroefd effect, zijn evocatieve GT-logo en zijn als een waterval naar beneden vloeiende middenconsole met het intuïtieve AMi III-infotainmentsysteem, spreekt de DG9 GT tot de ziel, fluisterend over de adembenemende sensaties die u wachten.

Foto’s exterieur

Foto’s exterieur

Foto’s interieur

Foto’s interieur